HB Reavis London Office

Interior Design Award Winner.
Awarded Silver for Good Interior Space and Exhibition Design.

HB Reavis London Office
by Evolution Design

  • Awarded April 15, 2019
  • CLIENT: Evolution Design
  • 375

Designed according to the IWBI‘s WELL Building Standard, the headquarters of HB Reavis UK is aimed at promoting a project-based work, which encourages the break down of departmental silos and makes working across different teams simpler and more accessible. Following the WELL Building Standard, the workplace design is also aimed to address the health issues associated with modern offices, such as lack of mobility, bad lighting, poor air quality, limited food choices, and stress.

Visit Site
Good  Design

HB Reavis London Office

Good Design

Great Design by Evolution Design

HB Reavis London Office

Great Design by Evolution Design

Inspirational Office Design

HB Reavis London Office

Inspirational Office Design

HB Reavis London Office Image

HB Reavis London Office

HB Reavis London Office Image

HB Reavis London Office

Evolution Design

Designer of HB Reavis London Office


Good Design Deserves Great Recognition

Discover A' Design Award, World's Largest Design Accolade.

Learn More

By clicking Sign-Up, you are opting to receive promotional emails from A' Design Awards, World Design Rankings, World Design Consortium and Designers.Org You can update your preferences or unsubscribe any time.

You are now at the right step

Join Designers.org & Start Promoting Your Design Worldwide.

Create an Account